LIVRARE PRODUSE - PARFUMURI LAROME PARIS

Livrarea in Bucuresti/Provincie   15 LEI

  • Comanda minima pe siteul www.parfumurilarome.ro este de 99 lei.
  • Tarif 15 lei transport catre orice destinatie din Romania (inclusiv Jud. ILFOV) prin FAN Courier.
  • Clientul achita prin ramburs curierului contravaloarea comenzii la preluarea coletului.

Durata

Expedierea se va face in maxim 1- 3 zile lucratoare in orice localitate din Romania de la data confirmarii si validarii comenzii;

Coletele returnate pentru neridicare nu se exonereaza de plata taxelor postale tur / retur

Inregistrarea comenzii

Comanda poate fi acceptata si inregistrata daca cumparatorul completeaza corect Formularul de Contact.

Conditii de returnare produse

Puteti returna orice produs comandat din magazinul nostru, in termen de 10 zile, fara penalitati si fara a vi se pune nici o intrebare legata de motivul pentru care ai luat aceasta decizie.Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care vi-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original nedeteriorat si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii,va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dvs. sau prin mandat postal.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client si se va folosi orice serviciu de transport preferat de cumparator.Nu se vor inapoia cheltuielile de transport.

Prin exceptie de la conditiile de mai sus, doar in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie in primele 24 ore de la receptie, returnarea se poate face pe cheltuiala Redimpero SRL, clientul putand opta pentru inlocuirea produselor sau restituirea imediata a valorii lor. Regulile privind restituirea in starea originala a produselor se aplica, cu exceptia situatiilor in care viciile de fabricatie s-au constatat dupa desigilarea produselor.